Craiova: Alexandru Munteanu duce faima României în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valoarea chitaristului craiovean a fost confirmată de un prestigios juriu. Olteanul, un talentat artist, este singurul român admis la Conservatorul Superior de Muzică din Malaga - Spania, prestigioasă instituţie de învăţământ academic din patria chitarei.

Tânărul craiovean pasionat de flamenco a cucerit şi convins juriul de la examenul de admitere, susţinut la conservatorul din Cordoba, din regiunea spaniolă Andaluzia. Alexandru Munteanu a luat cel mai mare punctaj din cei peste 300 de candidaţi şi a optat pentru conservatorul din Malaga, unde este singurul student din România.

Artistul va onora ţara noastră în şcoala muzicală spaniolă. Bucuria celui care i-a dat viaţă şi i-a călăuzit paşii pe drumul artei este fără margini. „E un sentiment greu de descris în cuvinte. E bucuria mea cea mai mare. De alaltăieri, de când am aflat că Alexandru a intrat primul, trăiesc o dulce beţie sufletească. Sunt fericit!“, mărturiseşte profesorul Ion Munteanu, tatăl talentatului muzician, care a aflat povestea derulării examenului într-o oră şi jumătate de povestiri pe messenger cu fiul său.

Citeşte în Adevărul de Seară Craiova ce mare compozitor spaniol a avut încredere în talentul lui Alexandru Munteanu.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite