Craiova:Locul în care a fost ucis Alexandru Cocoană este blestemat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova:Locul în care a fost ucis Alexandru Cocoană este blestemat
Craiova:Locul în care a fost ucis Alexandru Cocoană este blestemat

Oamenii spun că în urmă cu cinci ani un alt tânăr de 14 ani şi-a pierdut viaţa tot în staţia de autobuz, în urma unui accident de maşină.

Localnicii povetesc că tatăl lui Alexandru a cumpărat în urmă cu două luni un loc de casă, unde dorea să îşi deschidă un magazin. Culmea tragicul eveniment s-a întâmplat în faţa imobilului achiziţionat de familia Cocoană.„Mamă după cum vedeţi acolo mai este o cruce, un alt tânăr şi-a predut viaţa. Nu mi-a venit să cred că şi Alexandru a murit în acelaşi loc. Este
blestemată zona acea“, a spus Maria Pistol, de 82 de ani.

image
image



Familia criminalului se teme de tatăl lui Alexandru



Adriana Ioncescu, mama lui Sorin tânărul de 16 ani care la ucis pe Alexandru cu o lovitură de cuţit în inimă, spune că se teme de familia Cocoană.„Oamenii prin sat au auzit că vor să vină peste noi să ne omoare. Eu sunt convinsă că fiul meu este nevinovat. Dacă a dat cu cuţitul a făcut-o de frică. Am aflat că Alexandru şi Sorin au avut mai multe conflicte. Îmi pare rău că nu a avut curajul să vină la mine să îmi povestească ce îl frământă“,a povestit mama criminalului.

image
image



Sorin Ioncescu a cerut să fie judecat în stare de libertate. Tânărul pentru că este minor va primi jumătate din pedeapsă. Alexandru Cocoană a fost ucis pe data de 21 octombrie, de un coleg de şcoală  în staţia de autobuz din comuna Obârşi de Câmp din Mehedinţi.

              

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite