Craiova: Micii şahişti au fost cei dintâi la Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La„Festivalul şahului teleormănean“, ce s-a desfăşurat în perioada 26 – 30 august, au participat şi opt copii din Bănie. Competiţia, arbitrată de Slabu Nistor, s-a încheiat ieri cu o festivitate de premiere.

Concursul de la Alexandria a fost destinat copiilor până în 12 ani. S-au acordat trei premii la general şi câte trei pentru categoriile de vârstă 10 şi respectiv 8 ani. Pe locul întâi, în clasamentul general, a urcat Şerban Bărbuleanu de la Palatul Copiilor, pe doi s-a situat Cristian Lupu de la CS Armata, de loc din comuna Şimnicu de Sus, iar poziţia a treia i-a revenit Andreei Tobă din Alexandria, dar legitimată la CSM Craiova. Copiii s-au întors acasă şi cu premii în bani, în valoare totală de 900 RON. La categoriile 10 ani şi 8 ani, patru elevi craioveni au ocupat locurile I şi III. Este vorba despre Robert Gănescuşi Dina Gavrilescu, David Gavrilescu şi Ciprian Munteanu.

Premiaţi şi la Râmnicu-Vâlcea  

Cristian Lupu, David Gavrilescu, Robert Gănescu şi Dina Gavrilescu au venit cu importante premii şi de la competiţia „Trofeul municipiului Râmnicu-Vâlcea“, organizată în perioada 20 – 23 august.
„Aceste ultime turnee au fost cele mai bune ale noastre de până acum, care ne fac remarcaţi ca echipă pe zonă şi ne întăresc convingerea că am lucrat bine în cantonamentele de la Orşova şi Rânca. În plus, ne dau speranţe pentru Campionatul Naţional de la primăvară“, a declarat antrenorul Costică Dobra, care îi pregăteşte pe copii la Casa de Cultură „Traian Demetrescu“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite