Craiova: Părinţii Alexandrei nu vor să ierte (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Părinţii Alexandrei nu vor să ierte (GALERIE FOTO)
Craiova: Părinţii Alexandrei nu vor să ierte (GALERIE FOTO)

Tatăl fetei este convins că aceasta a fost omorâtă intenţionat de Ionuţ Dinu. Astăzi se împlinesc două luni de când Alexandra Iancu a fost împuşcată în cap de Ionuţ Dinu, fiul poliţistului de la Secţia 1 Craiova. (GALERIE FOTO)

Le-au dat lacrimile imediat ce le-am spus pentru ce am venit. Mihai şi Maria Iancu, părinţii fetei împuşcate de băiatul unui poliţist, spun că li s-au oferit bani pentru a-l ierta pe Ionuţ, însă le este imposibil să facă acest lucru. Ei povestesc că, imediat după tragedie, din vila familiei Dinu a fost ridicată şi o pernă găurită de un glonţ, însă nu îşi explică de unde, dacă glonţul nu a ieşit din capul fetei.

„S-a tras cu o armă UMC 5,6 . Noi am aflat că puşca respectivă a fost retrasă, iar acum nu mai este folosită decât la trageri în poligon. De unde o avea poliţistul Dinu, atunci? În altă ordine de idei, părinţii lui Ionuţ erau acasă în momentul producerii crimei. Am aflat că maşina de spălat era în priză, când au venit medicii, iar poliţistul era în curte, în bermude, ca şi soţia acestuia. A minţit atunci când a spus că era la muncă. Au venit la mine, la pomana de şase săptămâni, să mă ajute cu bani. Le-am spus că nu am avut şi nici nu am copil de vânzare. Mi-au cerut, dacă pot să îl iert pe Ionuţ, dar nici asta nu pot să fac’’, spune, cu lacrimi în ochi, tatăl fetei.

Uitată de cea mai bună prietenă

Durerea însă este şi mai grea pentru că prietena fetei lor, sora lui Ionuţ, nu i-a mai căutat după înmormântare.  „Ce mă doare cel mai rău este că Mădălina nu m-a sunat deloc. Eu ştiu de la fiica mea că erau ca două surori. Ba mai mult, ele formaseră o coaliţie împotriva lui Ionuţ, care de fiecare dată râdea de sora lui, o făcea handicapată  şi spunea că nu este în stare de nimic. Ce s-a întâmplat acolo ştie doar Alexandra şi familia Dinu’’, mai povesteşte tatăl.

Mormântul fetei, plin de flori

Părinţii merg zilnic la cimitir pentru a duce flori la mormântul fiicei lor. Ei spun că atât le-a mai rămas. Tatăl povesteşte că pe telefonul fetei a apărut imediat după înmormântare o melodie care descrie exact ce s-a întâmplat: „Tu spui mereu trăieşte clipa. Viaţa însă nu a putut ierta. Tu eşti sus acolo printre îngeri, iar eu nu te voi putea uita. Tot ce am făcut împreună ne-a legat pe veci”, sunt versurile pe care părinţi fetei le ascultă zilnic la locul unde odihneşte lumina ochilor lor.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite