Agent la puşcărie, urmărit penal pentru trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angela Mariana Creţu, agent şef adjunct în cadrul Penitenciarului de Minori şi Tineri Craiova, este cercetată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Angajata penitenciarului a ajuns pe mâna procurorilor în urma unui denunţ făcut la Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, potrivit căruia femeia a primit mită 3.400 de euro pentru a interveni pe lângă persoane din conducerea Administraţiei Penitenciarelor Bucureşti, în vederea admiterii unui candidat la Şcoala de Agenţi de Penitenciare Tg. Ocna.

Angela Mariana Creţu şi-a recunoscut fapta şi va fi cercetată în stare de libertate.

„Conform adresei Parchetului de pe de pe Lângă Tribunalul Dolj, conducerea Penitenciarului de Minori şi Tineri Craiova a fost înştiinţată în mod oficial de faptul că împotriva doamnei Angela Mariana Creţu, agent şef adjunct în cadrul unităţii noastre s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, prevăzută de art. 257 alin 1 din Codul penal“, a comunicat Daniel Barbu,purtător de cuvânt în cadrul Penitenciarului de Minori şi Tineri Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite