Craiova: Atlas, câştigătoare la Aeroport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atlas şi Polystart au câştigat licitaţia pentru modernizarea Aeroportului din Craiova. Firma Atlas a fost implicată anul trecut într-un scandal de proporţii legat de reabilitarea drumului judeţean Filiaşi-Melineşti.

După câteva săptămâni de deliberări, comisia de licitaţie însărcinată cu analizarea ofertelor în cazul modernizării Aeroportului Internaţional Craiova a dat luni verdictul. Surprinzător, totul s-a petrecut în linişte, fără vâlvă, deşi e vorba de un proiect de cinci milioane de euro care îşi propune să schimbe faţa aerogării craiovene.

Potrivit directorului Aeroportului, Mircea Dumitru, câştigătoarea licitaţiei este firma craioveană Atlas împreună cu societatea Polystart, care se va ocupa de partea de instalaţii electrice. „Câştigătoarea s-a stabilit ieri dar urmează perioada de contestaţii, aşa că nu e totul finalizat. Eu aştept să înceapă lucrările”,a declarat pentru AdS Mircea Dumitru.

Pentru Iovan încă se ţine licitaţie


Am încercat să aflăm mai multe informaţii despre subiect de la Cristinel Iovan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, instituţia care a finanţat lucrarea. Vădit deranjat de întrebări, Iovan a declarat iniţial că ofertele sunt încă în perioada de evaluare, deşi finalizarea licitaţiei ne-a fost confirmată chiar de către preşedintele comisiei care a analizat ofertele, arhitectul-şef al judeţului Radu Pappa. Apoi ne-a spus că licitaţia nu se termină oficial decât în momentul în care sunt rezolvate şi contestaţiile depuse în acest caz. „Nu mi se pare corect să daţi informaţia pentru că nu se poate spune că există un câştigător decât în momentul în care se soluţionează şi contestaţiile”, ne-a spus Iovan, precizând că nu poate da detalii cu privire la oferta depusă de Atlas.


Află din Adevărul de Seară Craiova în ce scandal a fost implicată firma câştigătoare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite