Adrian Mititelu este optimist: „E timpul să câştigăm în Ghencea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate în această seară, la meciul cu Steaua, dar crede că este timpul ca ehipa sa să câştige în Ghencea după o pauză de 21 de ani.

Mititelu a caracterizat meciul cu Steaua ca fiind unul al orgoliilor şi nu a uitat de subiectul Dorel Stoica, jucător pe care îl acuză de trădare pentru că a ales să semneze cu gruparea din Ghencea.

"Este un meci al orgoliilor pentru Universitatea, nu pentru Dorel Stoica. Nu se poate spune acum dacă Steaua e mai bună ca CFR Cluj, peste 10-12 etape vedem. Ne-am bucura şi de un rezultat de egalitate, dar eu cred că e momentul să câştigăm“, a spus finanţatorul oltean la sport.ro.

„La Steaua nu au fost niciodată atâţia olteni ca acum. Stoica e legimitat la Steaua, nu vreau să mai vorbesc de el. Nu e problema mea ce declară el, ceea ce a spus o să îl coste în timp. Să nu uite că au fost câteva sute de mii de oameni care l-au apreciat. Niciun jucator de-al Universităţii nu va face obiectul unui transfer în România. Nu am fost prieten cu Piţurcă, era mai mult o relaţie de amiciţie. Nu cred că unui prieten îi iei jucătorul aşa", a mai spus Mititelu.

Clubul oltean vrea să conteste dreptul de joc al lui Dorel Stoica la meciul direct de astăzi. "Vom proceda după modelul Timişoarei «Varga - Bălan». Dacă îl vom vedea pe foaia de joc, vom face contestaţia în timpul partidei", a dezvăluit Mititelu, care nu va contesta legitimarea lui Dorel la Steaua, ci faptul că ar fi încă sub contract cu Universitatea.

Partida Steaua - Universitatea Craiova se va disputa astăzi, de la ora 20.00.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite