Administratori de firmă cercetaţi pentru evaziune fiscală. Au prejudiciat statul cu peste 1,3 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Viorel Duţu , în vîrstă de 34 de ani, din comuna Vulpeni, judeţul Olt, Constantina Şoşa de 23 de ani, din Craiova, şi Petrică Nasta, în vîrstă de 25 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, folosirea cu rea credinţă a bunurilor sau creditului societăţii.

Cei trei au pus la cale un plan bine stabilit şi au înfinţat o scocietate dor pe hârtie în comuna doljeană Vela. Învinuiţii au reuşit să prejudicieze statul cu peste1,3 milioane de lei. Oamenii legii au stabilit că în perioada iulie-octombrie 2010, în calitate de administratori  au derulat o serie de operaţiuni comerciale, respectiv achiziţie şi vânzare de cereale şi rapiţă fără a evidenţia în contabilitate veniturile realizate.

Viorel Duţu mai este cercetat în alte cinci dosare tot pentru evaziune fiscală.

Viorel Duţu , în vîrstă de 34 de ani, din comuna Vulpeni, judeţul Olt, Constantina Şoşa de 23 de ani, din Craiova, şi Petrică Nasta, în vîrstă de 25 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, folosirea cu rea credinţă a bunurilor sau creditului societăţii.

Viorel Dinu a fost arestat pentru 29 de zile, iar partenerii lui de afaceri sunt cercetaţi în stare de libertate.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite