Administraţia târgurilor a devenit societate comercială. Administratorul SRL-ului a fost şef de atelier mecanic în Kosovo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali au aprobat astăzi proiectul de hotărâre privind reorganizarea Serviciului Public Administraţia Pieţelor şi Târgurilor Craiova în societate comercială.

Cei 28 de aleşi au votat pentru transformarea serviciului în SRL cu scopul de a salva salariile angajaţilor care nu ar mai fi putut fi plătite din bugetul oraşului, ca urmare a schimbării legislaţiei fiscale. Asociaţi la firma SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL vor fi societatea de salubritate, înfiinţată acum câteva zile tot în cadrul unei şedinţe extraordinare, şi Consiliul Local.

Actualul şef al serviciului, Bogdan Apostol, va ocupa funcţia de director executiv, administrator al societăţii fiind ales, tot astăzi, de către consilierii locali, Gabriel Şerban (43 de ani), fost şef de atelier mecanic în trupele KFOR din Kosovo, în 2007. Pe pagina sa de facebook, noul administrator are un CV stufos în care scrie că a fost cadru militar activ între 1992 şi 2007, activând 2 ani în Kosovo. Bărbatul este licenţiat în istorie, iar în prezent deţine un PFA care se ocupă cu recuperări bunuri şi creanţe şi brokeraj în asigurări.Noul şef al pieţelor din Craiova are, pe lângă permisul de conducere categoriile B şi C, şi un brevet pentru conducerea Transportoarelor Amfibii Blindate.

Gabriel Şerban, administratorul SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL (Foto: facebook.com)

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite