Craiova: „Adevărul de Seară“ a debutat cu o remiză în Cupa Presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa „ADS Craiova“ a disputat aseară primul meci la Cupa Presei, competiţie organizată de Direcţia pentru Sport Dolj. Jucătorii noştri au întâlnit formaţia Tele „U“, scorul final fiind 4-4, după ce la pauză adversarii conduceau cu 4-1. 

Jurnalistul sportiv Marian Apipie a avut o evoluţie bună aseară punctând de două ori şi reuşind o pasă de gol. Celelalte goluri ale „ADS“ au fost marcate de publisher-ul Bogdan Dumitrescu. Rezultatul este unul important în primul rând datorită revenirii echipei după ce adversarii luaseră un avans de trei goluri, dar şi pentru că Tele „U“ are în formaţie numai jucători tineri. Componenţii „ADS“ au fost încurajaţi pe tot parcursul meciului de întregul colectiv redacţional.

În celelalte partide ale Grupei A, din care face parte şi „Adevărul de Seară“, TVS a dispus de Cuvântul Libertăţii cu 6-5, iar Radio Oltenia a profitat de neprezentarea  formaţiei săptămânalului „Indiscret“, trecându-şi în cont scorul de 3-0. În Grupa B, Gazeta de Sud a învins Ediţie Specială cu 8-2, iar TVR Craiova a câştigat în faţa echipei Republica Oltenia 3TV, scor 2-1. În această seară, de la ora 20.00,  jucătorii „ADS“ vor întâlni Radio Oltenia.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite