Actualul rector al Universităţii din Craiova, candidat unic la preşedinţia Senatului instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
prof. univ. dr. Ion Vladimirescu, rectorul Universităţii din Craiova
prof. univ. dr. Ion Vladimirescu, rectorul Universităţii din Craiova

Ion Vladimirescu şi-a depus declaraţia de candidatură pe 3 februarie, în ultima zi din perioada stabilită pentru înscriere, menţionând ca argumente experienţa managerială, cunoaşterea problemelor actuale ale Universităţii din Craiova, a personalului, dorinţa de a participa la finalizarea proiectelor deja demarate. 

„Mulţi, mulţi, mulţi colegi m-au sfătuit şi rugat să candidez pentru această funcţie, poate pentru rezultatele obţinute în mandatele de rector, pentru discreţia de care am dat dovadă, pentru respectul pe care l-am purtat membrilor comunităţii academice, pentru condiţiile de muncă, cercetare şi viaţă asigurate, pentru identificarea în anii trecuţi cu instituţia numită Universitatea din Craiova“, a mărturisit Ion Vladimirescu, rectorul Universităţii din Craiova, în declaraţia de candidatură la preşedinţia Senatului universitar.

Potrivit metodologiei, alegerea preşedintelui se face prin votul direct şi secret al membrilor Senatului universitar nou-ales.

În perioada 9  - 16 februarie 2012, se depun candidaturile pentru funcţia de rector, iar alegerile vor avea loc în perioada 20 - 27 februarie. Numirea prorectorilor, selectarea decanilor şi numirea prodecanilor se vor face în intervalul 5 martie - 15 mai 2012.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite