Craiova: Activităţile deţinuţilor, postate pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Activităţile deţinuţilor, postate pe Internet
Craiova: Activităţile deţinuţilor, postate pe Internet

Pagină web pentru activităţile desfăşurate în Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă.

Penitenciarul craiovean derulează în prezent un nou proiect denumit „Croieşte-ţi viaţa!“, ce are ca scop creşterea şanselor de incluziune socială a persoanelor vulnerabile din punct de vedere social.

În acest sens, a fost realizată o pagină web proprie programului, care poate fi accesată la adresa www.croieste-ti-viata.ro. Potrivit reprezentanţilor penitenciarului, în cuprinsul site-ului, doritorii pot găsi informaţii despre proiect, precum şi referiri despre activităţile derulate în Penitenciarul Craiova.

Această pagină web îşi doreşte a fi o fereastră deschisă către realităţile mediului penitenciar şi totodată o carte de vizită a instituţiei craiovene. În scopul reintegrării persoanelor private de libertate, în general şi a celor care provin din categorii sociale vulnerabile, în special, programele de educaţie finanţate cu fonduri europene vin să completeze gama de activităţi derulate în penitenciarele româneşti”, a precizat Daniel Barbu, purtător de cuvânt  Penitenciarul Craiova. 

Pagina web cuprinde şi o secţiune specială destinată legislaţiei aplicată în domeniul executării pedepselor privative de libertate, astfel încât fiecare persoană care doreşte se poate informa despre normele legislative în materie penitenciară.

Pagina este permanent actualizată odată cu lansarea comunicatelor de presă şi apariţia articolelor referitoare la proiect”, a mai adăugat Barbu.

Programul face parte din schema de finanţare PHARE 2005 Coeziune Economică şi Socială, Dezvoltarea Resurselor Umane – Măsuri de incluziune socială.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite