Accident groaznic: o maşină s-a făcut scrum în pădurea bântuită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut azi în jurul orei 12 pe drumul naţional Craiova-Calafat, care desparte pădurea Radovan, cunoscută de localnici drept pădurea bântuită de fantoma unei mirese spânzurate.

Din primele cercetări, s-a stabilit că şoferul unui Cielo care avea viteză foarte mare a intrat în depăşire, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, izbindu-se frontal de un Opel care venea de la Craiova."Şoferul şi-a dat seama că nu are timp să depăşească şi a frânat. În momentul acela a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens", a explicat Lucian Călmuc, inspector în cadrul Poliţiei Rutiere Dolj.

Şoferul autoturismului Cielo este în stare gravă la spital, după ce maşina în care se afla a luat foc. Acesta a fost scos cu greutate din maşină. Martorii oculari ne-au povestit că cel care l-a scos pe şofer a fost primarul municipiului Băileşti, Costel Pistriţu. Acesta a reuşit să-l tragă afară din maşină pe şofer cu doar câteva momente înainte ca rezervorul GPL cu care era dotat autovehiculul să explodeze.

În acest moment, poliţiştii de la Rutieră efectuează testul etilotest celuilalt şofer, care s-a ales cu leziuni grave la picioare. De asemenea, poliţiştii încearcă să afle identitatea şoferului a cărui maşină a ars, care se pare că ar fi vinovat de tragicul accident. În urmă cu câteva momente, acesta a fost preluat de medici şi introdus în sala de operaţii, având hemoragie internă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite