Accident de muncă la societatea Dumagas. Un tânăr de 19 ani a murit, după ce cabina unui autotransporter s-a prăbuşit peste el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Robert Grigorie, de 19 ani, a murit în această dimineaţă în localitatea doljeană Branişte, după ce cabina unui autotransporter a căzut peste el.

Accidentul de muncă s-a petrecut în această dimineaţă, la societatea Dumagas Transport SA din localitatea doljeană Branişte. Martorii spun că Marian Robert Grigorie, de 19 ani, din localitatea Gura Văii-comuna Podari, era în timpul serviciului când s-a petrecut nenorocirea. "Eram pe-aici de dimineaţă, că avusei o maşină la reparat. Auzii că un mecanic lucra la o maşină când fu izbit şi căzu pe spate. Veni Salvarea, veni Poliţia dar, din câte înţelesei, mecanicul muri", ne-a spus Constantin Popa (foto jos).

image

Angajaţii societăţii erau în această dimineaţă şocaţi de cele întâmplate. "Muri, auzii că muri", ne-a spus, speriat, un portar (foto jos).

image

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj spun că au început cercetările. "Mecanicul era angajat cu acte în regulă. trebuia să înlocuiască un ax la cabina unui autotransporter mare. Probabil că a lăsat brusc un cric hidraulic pe care era suspendată cabina autotransporterului şi, la cădere, aceasta l-a lovit la cap", a declarat Radu Mitran, inspectorul şef adjunct la ITM.

Reprezentanţii societăţii Dumagas Transport SA au refuzat să dea declaraţii despre acest caz.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite