A murit călcat de tren, alături de câinele său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 71 de ani din Craiova a fost găsit decedat de familie, pe şinele de tren din zona Triaj, în cartierul Craioviţa Nouă.

 Gheorghe Tudose plecase de mai bine de trei ore, să îşi plimbe câinele, dar nu s-a mai întors. Copiii vârstnicului au plecat, alarmaţi, în căutarea lui. Ştiau unde preferă bătrânul să meargă şi au mers direct la Triaj. L-au găsit într-o baltă de sânge şi au sunat imediat la poliţie.

Cadavarul a fost  depus la morgă

„Săracul de el este de nerecunoscut. Venea zilnic aici să îşi plimbe căţeaua. O iubea foarte mult. Au murit amândoi. Sunt imagini şocante. Eu nu am putut să văd cavadrul bărbatului decât câteva secunde“, a spus Ionuţ Florea, martor.

Rudele bătrânului nu îşi explică de ce acesta nu a auzit că vine trenul, ţinând cont că zilnic se plimba în zonă. „Nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului. Trebuie doar să mai stabilim ce tren l-a lovit. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la morga Spitalului Nr. 2, în vederea efectuării necropsiei“, a spus Doru Ghiţă, şef la Postul de Poliţie în cadrul Transporturi Călători Craiova.

Martorii spun că astfel de accidente s-au mai întâmplat. „Trec trenuri din zece în zece minute, iar oamenii nu sunt atenţi. Deşi zona este semnalizată, puţini sunt cei care ţin cont de acest lucru“, a spus Virginia Iliescu.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite