A găsit un telefon şi l-a dus la poliţie. La fel făcea în octombrie cu un portofel cu bani şi acte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brânduşa Oiţa, în vârstă de 25 de ani, din Craiova, angajată la Salubritate, copil crescut la orfelinat, i-a surprins din nou plăcut astăzi pe oamenii legii, când le-a predat un telefon mobil, pe care l-a găsit în cartierul Craioviţa Nouă.

Proprietara este o tânără de 37 de ani, din Craiova. Femeia şi-a pierdut joi telefonul, în timp ce îşi ducea copilul la şcoală. Nici ea nu are o condiţie materială bună, singura sursă de venit a familiei fiind salariul soţului.

image

proprietara telefonului găsit de Brânduşa

„Apreciem gestul tinerei de 25 de ani şi sperăm să mai întâlnim pe viitor astfel de persoane, care au un simţ civic dezvoltat. Reamintim faptul că, la data de 27 octombrie 2011, Brânduşa Oiţa a găsit pe strada Castanilor, din cartierul George Enescu, un portofel în care se aflau 600 de lei şi acte de identitate“, a precizat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Brânduşa Oiţa, angajată la Serviciul Public de Salubritate din Craiova, declara în octombrie anul trecut: „Imediat cum am găsit portofelul pe strada Castane din Craiova l-am dus la poliţie. Nici nu am numărat banii. Mie nu îmi trebuie nimic de la nimăni, pot şi singură să mă întreţin. De mică am făcut acest lucru, iar acum sunt pe picioarele mele . Mulţumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă, restul vine de la sine. Eu am căutat tot timpul să îi ajut pe cei de lângă mine. Ştiu ce înseamnă să nu ai nimic şi să te zbaţi singur să reuşeşti. Recunosc că au fost oameni care m-au ajutat şi m-au învăţat cum trebuie să mă descurc în viaţă “.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite