A dus la poliţie 400 de lei găsiţi pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O pensionară din Craiova a avut norocul să calce pe jumătate din pensia sa, dar nu s-a gândit o clipă să păstreze banii.

După ce a aşteptat un sfert de oră să se întoarcă proprietarul, Eugenia Bărbulescu a mers la Secţia 3 şi a încredinţat banii poliţiştilor. Femeia susţine că se întorcea de la piaţă când a găsit cei 400 de lei. A ridicat de jos imediat banii, s-a uitat în stânga şi în dreapta, a aşteptat mai bine de 15 minute să vadă dacă cineva se întoarce după bani, după care a mers direct la Secţia 3 de poliţie. „Sincer să vă spun, nu m-am gândit nici măcar o secundă să păstrez cei 400 de lei. Mai bine curat şi cinstit. Nu mă îmbogăţesc eu acum, poate cel care i-a pierdut are nevoie urgent de ei. Sper din tot sufletul ca oamenii legii să dea de urma proprietarului banilor“, a spus femeia.

Are pensie de 790 de lei

Suma găsită de Eugenia Bărbulescu pe stradă este jumătate din pensia ei. Femeia povesteşte că a plecat la piaţă cu 55 de lei din care şi-a cumpărat medicamente şi câte ceva de mâncare. „Mamă, eu am lucrat timp de 40 de ani ca infirmieră la Spitalul Nr. 1 din Craiova. Am o pensie de 790 de lei şi nu mă plâng. Niciodată nu am cerut nimic de la nimeni. Tot ce am făcut de-a lungul timpului am făcut prin muncă. Nu îmi trebuie banii nimănui“, a mai povestit craioveanca.

Oamenii legii îl caută pe proprietarul banilor. Până în acest moment nimeni nu s-a prezentat la Secţia 3 de poliţie pentru a revendica cei 400 de lei. Poliţiştii sunt siguri însă că vor fi mulţi care vor veni şi vor spune că suma găsită de Eugenia le aparţine. „Trebuie să spună clar unde au pierdut banii şi câte bancnote sunt. Noi nu putem spune locul unde au fost găsiţi banii, tocmai pentru a nu ne confrunta cu o avalanşă de craioveni gată să pună mâna pe suma de 400 de lei“, a spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. 

Eugenia Bărbulescu a mai declarat că este pentru prima dată când găseşte pe stradă bani.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite