A băgat mâna în banii oamenilor ca să îi spună vrăjitoarea dacă o mai iubeşte bărbatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

O poştăriţă din Craiova este acuzată de delapidare, după ce a fost înşelată de o ghicitoare. Daniela Ciută  i-a dat vrăjitoarei banii cu care trebuia să achite un mandate poştal unei femei, dar şi toate bijuteriile din aur pe care le avea supra ei.

Factorul poştal a fost acostat de ghicitoare în timp ce mergea pe strada Constantin Angelescu din cartierul craiovean 1 Mai.Vrăjitoarea i-a cerut femeii să pună în două bucăţi de hârtie bijuteriile pe care le purta şi o sumă de bani. Poştăriţa s-a conformat imediat şi a pus obiectele şi suma de 1300 de lei în hârtia cu pricina.

Descântecul a fost făcut în plină stradă, iar femeia i-a dat factorului poştal hârtiile înapoi, dar i-a spus să le deschidă mai târziu, pentru că altfel vraja nu îşi va mai face efectul. Daniela Ciută  a deschis hârtiile în momentul în care a ajuns la instituţia la care lucrează şi a constat cu uimire că banii şi obiectele din aur dispăruseră.

A depus plângere la poliţie

Poştăriţa a mers imediat la poliţie şi a reclamat-o pe ghicitoare. Femeia a recunoscut că i-a dat vrăjitoarei o vereghetă, o perche de cercei, un lănţişor, toate din aur şi suma de 1300 lei.

Ghicitoarea este de etnie room cu părul lung, prin în cos şi cu faţa rotundă îmbrăcată într-un pulovăr şi cu o fustă lungă  „ A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, iar ghicitoarea este căutată de poliţişti. Poştăriţa este cercetată şi ea pentru comiterea de infracţiunii de delapidare“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite