Craiova: FOTO: 63 de familii au primit locuinţe ANL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: FOTO: 63 de familii au primit locuinţe ANL
Craiova: FOTO: 63 de familii au primit locuinţe ANL

Primarul Craiovei, Antonie Solomon a înmânat astăzi cheile pentru 63 de apartamente şi garsoniere construite de către Agenţia Naţională de Locuinţe.

Unităţile locative sunt construite în cartierul mărginaş Potelu şi sunt destinate tineriilor. Printre cei care au primit astăzi locuinţe sunt şi familii care aşteaptă de şapte ani de zile acest moment. Prima persoană care a luat în primire locuinţa este Simona Dionisie (32 ani). „Mă bucur extrem de mult că am primit o locuinţă. Eu sunt asistentă de profesie, sunt căsătorită şi am şi o fetiţă. Acesta apartament cu două camere este o binecuvântare pentru noi. Până acum am stat cu părinţii“, ne-a declarat aceasta.

image
image



Primarul Solomon le-a transmis chiriaşilor să stăpânească sănătoşi locuinţele şi a anunţat că în continuare se construiesc apartamente ANL. „Chiria nu este foarte mare, este modică. Sper să fie încântaţi de locuinţele lor şi să le stăpânească sănătoşi“, a declarat edilul. De câteva săptămâni, craiovenii din zona Potelu benficiează şi de mijloc de transport în comun. Regia Autonomă de Transport Craiova a introduc traseul de autobuz 5B , care trece exact prin faţa locuinţelor pentru tineri.

image
image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite