ADR Oltenia şi-a tras jeep-uri de 40.000 euro. Şefii instituţiei: „Trebuie să monitorizăm proiecte şi la Rânca!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia vor merge pe teren să monitorizeze proiectele europene în trei automobile de teren nou-nouţe.

Majoritatea şefilor din administraţie spun că instituţiile publice trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere economic, se pare că pentru ADR S-V Oltenia remarca nu e valabilă.

Dovadă stau cele mai recente investiţii ale instituţiei: trei automobile marca Dacia Duster achiziţionate de curând contra sumei de aproximativ 42.000 de euro, cu tot cu TVA. Directoarea Marilena Bogheanu spune că ministerul de resort a oferit câte 10.000 de euro pentru achiziţionarea a trei maşini de serviciu, însă conducerea agenţiei a considerat că este momentul oportun să facă un efort financiar pentru a cumpăra lucruri de calitate. 

„Am mai pus noi din bugetul instituţiei câte 1.000 de euro pentru fiecare maşină pentru că trebuie să monitoizăm şi proiecte care se derulează de exemplu, la Rânca, unde se ajunge mai greu“, a explicat Marilena Bogheanu.



„Le-am luat diesel, pentru consum“

image

Agenţia avea în dotare două maşini marca Renault Clio, cărora li se adaugă cele trei jeepane. „E normal să avem câte un Jeep pentru fiecare judeţ de care răspundem“, mai spune directoarea. Maşinile sunt doate cu motoare diesel pentru că ministerul decontează doar un consum de 7,5 la sută pentru fiecare sută de kilometri parcursă. „Puteam să luăm Dustere şi la 10.000 de euro, dar erau pe benzină şi consumau mai mult“, susţine Marilena Bogheanu.

Citeşte şi:

Botoşani: Munca în zadar! După ce se asfaltează urmează să se sape un şanţ

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite