ADMITERE LICEU 2011 Top licee din Craiova unde s-a intrat cu cele mai mari medii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cei 6.547 elevi înscrişi, 6.457 au ajuns astăzi la un liceu prin repartizare computerizată, potrivit datelor oferite de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj.

Clasa cea mai căutată de elevii craioveni a fost cea cu specializarea matematică-informatică bilingvă engleză de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”, unde ultima medie de intrare a fost 9,88, fapt ce a plasat specializarea de la Buzeşti pe locul al doilea pe ţară, după Colegiul Sfântul Sava. Aici ultima medie de intrare a fost 9,94. De altfel, Colegiul „Fraţii Buzeşti” a fost şi cel mai căutat din Craiova, ultima medie de intrare în acest colegiu fiind 9,41. Pe locul secund se situează Colegiul „CarolI”, cu ultima medie 8,75, iar pe locul al treilea este Colegiul „Elena Cuza”, cu media 8,53.
90 de candidaţi au rămas nerepartizaţi, cea mai mare medie a unui candidat nerepartizat fiind 8,13. Aceştia, susţin reprezentanţii ISJ Dolj, au avut trecute pe fişele de înscriere prea puţine opţiuni şi şi-au dorit să ajungă la licee din Dăbuleni, Calafat, Filiaşi şi Pleniţa. Elevii nerepartizaţi vor fi nevoiţi să completeze din nou fişe de înscriere pentru cea de-a doua sesiune de repartizare, care va avea loc în 22 iulie. Au mai rămas locuri în liceele „Traian Demetrescu”, „Neniţescu”, în liceul CFR, şi la liceele agricole din Cârcea şi Malu Mare, acestea urmând să fie ocupate la sesiunea din 22 iulie.
Rezultatele repartizării vor fi afişate la fiecare şcoală în parte. Pentru elevii care au de trecut în această vară printr-un examen de corijenţă, va fi organizată în toamnă şi o a treia sesiune de repartizare computerizată.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite