300 de jandarmi asigură securitatea la meciul dintre Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 300 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura condiţiile de securitate la partida de fotbal dintre echipele Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi, meci considerat cu un grad mediu de risc.

Partida de fotbal dintre echipele Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi se va disputa vineri, începând cu ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco”, din Craiova. Jandarmii vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice, atât în imediata apropiere a stadionului cât şi pe traseele de afluire/defluire a spectatorilor.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova invită spectatorii să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului. Accesul publicului în stadion va fi permis de la ora 18.30, iar începând cu aceeaşi oră se va interzice vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice în apropierea arenei sportive. Cetăţenilor aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice nu li se va permite accesul în incinta stadionului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite