20.000 de fani au purtat Ştiinţa lui Piţi spre victorie. Vezi mesajele suporterilor olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă jocul echipei în primele şase etape nu îi mulţumise pe suporterii Universităţii Craiova, aseară, Stadionul „Ion Oblemenco" a fost arhiplin.

20.000 de fani i-au aclamat pe jucători şi pe antrenorul care revenea pe banca Ştiinţei după 15 ani, Victor Piţurcă. Aceştia au afişat mai multe bannere prin care îşi arătau afecţiunea faţă de fostul selecţioner.

Ce-ai făcut nu uităm, ce urmează trebuie să fie memorabil“, a fost mesajul celor de la Sezione Ultra, prima parte vizându-l pe patronul Adrian Mititelu, cea de-a doua pe Victor Pițurcă.

Suporterii de la tribuna a doua au afișat și ei un banner cu trimitere directă la fostul selecționer: „Aici este casa noastră, a venit Piţurcă, Ştiinţa o să renască“.

În tribună au mai fost prezente şi câteva foste glorii ale oltenilor, precum Emil Săndoi, Pavel Badea sau Ovidiu Stângă, dar și fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu.

Universitatea Craiova a învins Sportul Studențesc cu 1-0, printr-un gol marcat de Ovidiu Stoianof, în minutele de prelungire.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite