"Reghe a dat dovadă de curaj când a preluat Ştiinţa!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf a fost numit în funcţia de manager sportiv al grupării Universitatea Craiova, deoarece nu deţine licenţa PRO, antrenor principal urmând să fie George Biţă, iar antrenor secund Valentin David. Reghecampf a sosit, vineri, la Craiova, a făcut cunoştinţă cu jucătorii şi apoi a plecat la Bucureşti în vederea meciului cu Steaua.

Ana Maria Prodan a declarat că gestul soţului său este lăudabil în situaţia de faţă şi îşi pune mari speranţe în salvarea Ştiinţei de la retrogradare.

"Cred că pentru fiecare fotbalist din Generaţia de Aur, cea a lui Laurenţiu, e un act de curaj să preia o echipă care e într-o situaţie similară celei în care se află Universitatea Craiova. Am discutat câteva seri la rând plecarea lui la Craiova. Noi avem o relaţie specială cu patronul Adrian Mititelu şi îi ştim faţa adevărată, nu pe cea văzuta de presă. E un om care iubeşte această echipă cum puţini patroni iubesc echipele pe care le patronează. Craiova înseamnă, după familie, locul întâi în inima lui Adrian Mititelu. Dacă nu te duci să ajuţi atunci când este nevoie, de ce să te duci după ce s-au salvat de la retrogradare? Să ţii steagul sus?", a declarat Ana Maria Prodan, la Sport Total FM.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite