Constanta: Update/O viitoare mireasă s-a sinucis din gelozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nunta Elenei cu Ionuţ s-a transformat în înmormântare. Tânăra din satul 2 Mai a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa la numai 23 de ani, spânzurându-se cu o curea de grinda umbrarului din curte. 

Fata nu a lăsat niciun bilet de adio. Ba chiar cu o seară în urmă a stat la un suc cu sora ei mai mare, Nicoleta. Nimic nu anunţa ce se va întâmpla peste numai câteva ore. Ionuţ trebuia să se întoarcă în ţară  în august, însă a vrut să-i facă o surpriză femeii visurilor lui.

Pentru că a avut posibilitatea de a-şi lua patru zile libere de la muncă, a decis să treacă peste oboseală şi faptul că până acasă face 28 de ore şi a plecat la drum, dar ce nu face dragostea din om? 

Ionuţ Voronuc este de părere că singurătatea este de vină. „Iubirea noastră a fost atât de puternică, încât nu a rezistat singură. A stat o vreme cu mine în Italia, dar acum am stat departe unul de altul ca să ne facem o casă, să strângem bani. Nu ştiu ce a determinat-o să facă acest gest. Intrasem în Austria când am vorbit ultima oară cu ea, după aceea nu am mai avut semnal la telefon şi am mai putut-o contacta. Totuşi, nu părea bucuroasă că am sunat-o pentru că ea credea că o mint şi că de fapt nu vin acasă şi mă duc în altă parte. Eu am venit pentru ea, să stau cu ea o zi, nu s-o îngrop. Am venit aici şi am găsit-o moartă“, spune Ionuţ Robert Voronuc.

Elena a fost îmbrăcată în rochie de mireasă. Aşa au hotărât rudele să fie înmormântată. Viitorul ginerică a stat la priveghi în costum şi cu floare de mire în piept.

Părerile sunt împărţite

Oamenii din zonă povestesc că fata avea o stare schimbătoare. „Acum râdea, acum era tristă. Doar ea ştie ce a determinat-o să facă acest lucru“, a declarat o localnică. „Era o fată cuminte, linştită, nu ca altele, însă atunci când îşi bagă Satana coada...“, a declarat o vecină, Maria Dordea.

Vecinii zic că tânăra a avut numeroase tentative de suicid. O dată chiar ar fi încercat să se arunce din maşină în timp ce se deplasa la mănăstirea Dervent. Un alt sătean a spus că „toată familia avea probleme. Nu este prima oară când a încercat să se sinucidă. O soră de-a decedatei, care s-a mutat aici, a luat şi ea acum câteva luni Furadan“.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite