Constanta: Al patrulea delfin mort, în ultimele zile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mamiferul a fost descoperit astăzi pe plaja din zona unui hotel din staţiunea Mamaia. În ultimele zile, alţi trei delfini au eşuat pe litoralul românesc, iar voluntarii de la Oceanic Club se confruntă cu lipsa de fonduri pentru operaţiunile de salvare şi cercetare. Citeşte şi: Constanta: Delfinii, în pericol! Constanta: VIDEO Doi delfini au fost descoperiţi morţi în numai câteva ore

Cel de-al patrulea delfin a fost găsit azi dimineaţă pe plaja din zona hotelului Patria din staţiunea Mamaia. Alte două exemplare de marsuini (Phocoena phocoena) au fost recuperate în ultimele zile din zona Eforie, dar mamiferele erau decedate în urma prinderii în plase de pescuit de tip setcă. La acţiune a participat şi un echipaj al poliţiei de frontieră. La scurt timp, un alt mamifer juvenil din specia Tursiops truncates a fost recuperat din zona staţiunii Olimp, dar şi acesta era decedat.

Tot mai mulţi delfini sunt descoperiţi morţi, iar singura organizaţie care se ocupă de monitorizarea lacestora, Oceanic Club  Constanţa nu mai dispune de fonduri pentru recuperarea şi găsirea unor soluţii pentru protejarea lor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite