Trei deblocări de uşi într-o noapte pentru pompierii constănţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deblocări de uşi pe bandă rulantă
Deblocări de uşi pe bandă rulantă

Noaptea trecută, pompierii contănţeni au răspuns la trei solicitări pentru a debloca uşile de la intrare în apartamente. La una dintre intervenţii, pompierii au găsit în apartament o femeie decedată.

Prima solicitare a venit din Constanţa. O persoană care a sunat la 112 a anunţat că nu nu răspunde nimeni din apartamentul Sandei Borcev, de 67 de ani, care locuia pe strada Albatros. Un echipaj pentru descarcerare şi unul SMURD au intervenit la solicitare. Din păcate, pompierii au găsit proprietara aparrtamentului decedată.

O altă intervenţie pentru deblocarea unei uşi a avut loc tot noaptea trecută, în jurul orei 21.30, pe strada IG Duca din Constanţa. Proprietarul locuinţei, Vasile petroiu, de 64 de ani, a fost găsit dormind în casă. El le-a spus pompierilor că nu a auzit soneria. Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni cardiace.

Ultima solicitare pentru deblocare a venit din Năvodari. Drumul a fost făcut degeaba de echipajele de descarcerare şi SMURD pentru că proprietarul, blocat pe dinafară, a refuzat ajutorul pompierilor.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite