Constanţa: A început traficul cu lucrări de licenţă şi de doctorat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: A început traficul cu lucrări de licenţă şi de doctorat!
Constanţa: A început traficul cu lucrări de licenţă şi de doctorat!

Studenții constănțeni care nu vor să-și bată capul cu lucrarea de licență au de unde alege lucrări gata făcute. Jurnaliștii de la „Adevărul de Seară“ au testat bursa tezelor la „negru“.

Cristina își prezintă serviciile prin anunțuri lipite în campusul Universității „Ovidius“ din Constanța. Ea a făcut până acum zece lucrări de doctorat. „Am peste 10.000 de cărţi din care mă documentez și fiecare lucrare este unică. Am și pile la bibiliotecă“, i-a spus tânăra reporterului „Adevărul de Seară“ din Constanța.

Laura din Bucureşti vinde licenţe pe site-ul studentie.ro.  Inițial, tânăra trimite lucrarea, cu unele paragrafe şterse, pe adresa de e-mail a clientului. După ce banii sunt livraţi în contul ei, clientul primeşte lucrarea completă.

Tot pe studentie.ro își oferă serviciile și Viorel din Bucureşti. El ne-a spus că vinde lucrări în toată ţara, pe care le are de la prieteni sau de la secretariatele facultăţilor.

Reporterii „Adevărul de Seară“ au negociat cu el redactarea unei lucrări de licenţă în Jurnalism, de 79 de pagini, cu concluzii, anexe şi studiu de caz.

Află din Adevărul de Seară Constanţa cât costă licenţa şi doctoratul „la negru“!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite