Constanţa: O taximetristă a făcut prăpăd la semafor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: O taximetristă a făcut prăpăd la semafor
Constanţa: O taximetristă a făcut prăpăd la semafor

Angela Petrescu, angajată la Mihai Taxi, a fugit de la locul accidentului şi a refuzat alcooltestul. Şoferiţa a pierdut controlul direcţiei într-o curbă la dreapta, lovind două maşini de pe contrasens.

Tamponarea a avut loc ieri, la intersecţia Bulevardului 1 Mai cu strada Theodor Burada, în jurul orei 13.00. Angela Petrescu (54 de ani) din Constanţa, taximetristă la firma Mihai Taxi, se deplasa dinspre Biserica Sfânta Maria către Gară la volanul unui Matiz cu numărul CT 07 CWR. La semaforul de la Gară, taximetrista a virat la dreapta spre port, atât de larg încât a intrat în cei care stăteau la semafor.

Primul şofer care aştepta liniştit culoarea verde a semaforului a fost Mircea Ion Alionte (26 de ani) din Constanţa, care se afla la volanul unui Renault 21 CT 03 VYE. „Stăteam la semafor, aşteptam că mai erau 13 secunde, şi am văzut cum vine spre mine, dar nu am avut ce să fac“, povesteşte Mircea Alionte.  Impactul a proiectat Renaultul într-un Cielo CT 49 GYA care se afla în spatele lui, la volanul căreia se afla Emanuela Georgeta Bordeanu (27 de ani) din Constanţa. „A luat curba şi a luat-o prea larg că a intrat în noi.

A intrat în cel din faţa mea, el se aplecase după ţigări şi a ricoşat în mine. Şoferiţa a plecat. S-a dus spre biserică. De şoc cred, sau de beată, nu ştiu sigur acum“, povesteşte Emanuela Bordeanu.

În urma coliziunii puterni ce, maşina taximetristei a luat foc, însă oamenii aflaţi la faţa locului l-au stins cu extinctoarele. Taximetrista nu a vrut să fie testată de echipajul Poliţiei Rutiere cu alcooltestul, fapt pentru care a fost transportată la spital pentru a i se recolta probe biologice.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite