Constanta: Update/Necropsia arată că tânărul de 19 ani s-a înecat în piscină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Update/Necropsia arată că tânărul de 19 ani s-a înecat în piscină
Constanta: Update/Necropsia arată că tânărul de 19 ani s-a înecat în piscină

Cristian Filip Ciocoiu (19 ani) se afla aseară la piscina hotelului Majestic din Mamaia. Reprezentanţii hotelului spun că lui Cristi i s-a făcut rău dintr-o dată şi s-a dus la fund.

Rezultatul necropsiei efectuate astăzi la morga Cimitirului Central, arată că decesul tânărului a survenit în urma înecului.

„Tânărul era în piscină împreună cu alţi prieteni. I s-a făcut rău şi nu a mai ieşit la suprafaţă“, a declarat Georgeta Paris, director Perla Majestic. Piscina are un sistem de încălzire a apei şi este exclusă varianta ca acesta să fi făcut un stop cardiac din cauza apei prea reci.

Atât prietenii băiatului, cât şi cei din staff-ul hotelului spun că ambulanţa a venit destul de târziu şi nepregătită corespunzător.

„Salvarea a venit doar după 25 de minute şi fără medic cardiolog, deşi anunţasem că băiatul făcuse stop cardiac“, a mai spus Georgeta Paris.

Cei doi medici de pe ambulanţă au încercat să-l resusciteze, însă a fost prea târziu. „Medicii de pe ambulanţă l-ar fi putut salva! Dacă ambulanţa ajungea mai repede şi dacă aveau cele necesare, atunci Cristi ar mai fi fost printre noi“, spune unul dintre prietenii băiatului.

 „Mă văzusem cu el chiar înainte să plece la piscină. Trebuia să ne întâlnim seara pentru că a fost ziua mea şi rămăsese să ne întâlnim “, a spus Cosmin, un alt prieten apropiat al victimei.

Citiţi mai multe amănunte în Adevărul de seară de mâine

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite