Constanta: Un medic detaşat la şase staţiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această vară, pe litoral vor fi detaşaţi peste 500 de poliţişti, patru medici şi nouă asistenţi medicali,  comisari ai Protecţiei Consumatorului şi inspectori sanitar-veterinari. De asemenea, 250 de poliţişti din ţară vor veghea la respectarea legii de la Năvodari şi până la Vame Veche până la sfârşitul lunii iulie. În august, locul lor va fi luat de alţi 250 de oameni ai legii.

Copiii care vor veni pe litoral vara aceasta în tabăra Năvodari, tabăra internaţională Eforie şi cea din staţiunea 2 Mai vor avea asigurată asistenţa medicală pe întreaga durată a sejurului. „Sper să avem medici detaşaţi de la data de 1 iulie, care să locuiască acolo. Tabăra le asigură cazarea şi masa, iar diurna o plăteşte ministerul“, a declarat dr. Adrian Pavlov, şeful Inspecţiei Sanitare de Stat.

OPC-ul nu știe câți oameni va avea

Pe plajele din Mangalia, Jupiter, Neptun , Venus, Olimp şi Costineşti va exista un medic detaşat şi doi asistenţi. La Eforie Sud şi Techirghiol vor fi detaşaţi un medic şi trei asistenţi,  iar la Mamaia şi Năvodari doi medici şi patru asistenţi. Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa nu ştie deocamdată pe câţi colegi din ţară se poate baza. „Nu s-a emis deocamdată ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului. Din primele informaţii se pare că vom avea nouă comisari detaşaţi pe serie“, a declarat comisarul Claudia Ursache.




Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite