Constanta: Un scandalagiu a agresat poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Un scandalagiu a agresat poliţiştii
Constanta: Un scandalagiu a agresat poliţiştii

Doi bărbaţi au provocat un scandal noaptea trecută în centrul oraşului Năvodari.

Poliţiştii au intervenit la cererea colegilor de la poliţia comunitară care nu îi puteau stăpâni pe Ervin Hagiveli, de 29 de ani şi Vasile Iordache, de 34 de ani.

Vasile Iordache se afla în stare de ebrietate şi avea asupra lui un cuţit cu care i-a ameninţat pe poliţişti şi i-a înjurat. Duşi la sediul poliţiei comunitare Vasile Iordache a continuat scandalul şi în momentul în care a încercat să părăsească sediul poliţiei a fost oprit de un poliţist căruia i-a dat un pumn în faţă.

Cei doi au fost sancţionaţi cu suma de 1000 de lei fiecare pentru proferat înjurii. Vasile Iordache a fost imobilizat şi dus la sediul Poliţiei din Năvodari unde i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj şi port ilegal de armă albă în locuri publice. Acesta a continuat să înjure poliţiştii şi a fost încătuşat.

 Nu este primul caz în care un poliţist este bătut. În urmă cu câteva săptămâni un alt poliţist de la rutieră a fost agresat fizic şi verbal de un cetăţean nervos. În ultimul timp aceste cazuri se înmulţesc şi tot mai multi poliţişti sunt agresaţi fizic şi verbal.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite