Constanţa: O fată de 13 ani a fost violată de un recidivist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: O fată de 13 ani a fost violată de un recidivist
Constanţa: O fată de 13 ani a fost violată de un recidivist

O fată de 13 ani din localitate a trecut prin coşmarul vieţii ei după ce a fost supusă la perversiuni sexuale de un bărbat recidivist. Fata le-a povestit poliţiştilor din Valu lui Traian că azi noapte a fost luată cu forţa din faţa casei în care locuiesc bunicii săi de către Dumitru Constantin Irimia, un cetăţean de etnie romă şi un cunoscut mai vechi al oamenilor legii.

El a dus-o pe fată la câteva case distanţă, în locuinţa sa, unde a obligat-o să întreţină relaţii sexuale orale cu el.

Victima susţine că tot coşmarul a durat mai mult de trei ore, între orele 23.00 şi 3.00, când fata a fost lăsată să plece acasă, nu înainte de a fi ameninţată cu moartea în cazul în care va povesti cuiva prin ce a trecut.

Violatorul i-a luat fetei, tot sub ameninţarea cu bătaia, şi un telefon mobil şi cerceii pe care fata îi avea la ureche.

Odată ajunsă acasă, fata a povestit rudelor, iar bunicii au făcut imediat plângere la poliţie. Pe baza descrierii făcute de victimă poliţiştii au mers direct la casa lui Irimia, cunoscut pentru numeroase condamnări pentru furt sau tâlhărie.

Recidivistul a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa cu propunere de arestare preventivă, în timp ce minora va merge la Institutul de Medicină Legală. În plus, ea urmează să stea de vorbă şi cu un psiholog de la Direcţia pentru Protecţia Copilului, specialiştii vrând să se asigure că fata de 13 ani poate trece cu bine peste
acest şoc.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite