Constanţa: A evitat un cauciuc şi a ajuns la reanimare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: A evitat un cauciuc şi a ajuns la reanimare
Constanţa: A evitat un cauciuc şi a ajuns la reanimare

Un grav accident rutier a avut loc azi-noapte, în jurul orei 3.00, la Poarta 10 a Portului Constanţa. Lucrătorii Biroului de Poliţie Transporturi Constanţa Sud Agigea au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112.

O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, unde au găsit un autoturism marca Mercedes, aparţinând unei societăţi de pază, condus de numitul Neluţu V., de 27 ani, din Constanţa, agent pază, care, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumul de acces dinspre Mol 2 către poarta de acces nr. 10 a Portului Constanţa Sud, a ocolit un cauciuc de camion, a pierdut controlul volanului si s-a răsturnat în şanţul de pe partea stângă a drumului în direcţia de mers. 

În urma coliziunii, tânărul a rămas încarcerat în autovehicul de unde a fost scos de o echipă de descarcerare şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa la Secţia Reanimare. Tânărul este în comă şi a fost diagnosticat cu ,,politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio cerebral acut închis sever, hemoragie subrahnoidiană, contuzii cerebrale hemoragice, otoragie stângă şi traumatism toraco-abdominal acut închis“. Pronosticul medicilor este însă optimist.

Poliţiştii de la Transporturi continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii evenimentului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite