Constanta: A atacat cu pietre maşina poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: A atacat cu pietre maşina poliţiei
Constanta: A atacat cu pietre maşina poliţiei

Un bărbat este cercetat penal după ce a avariat cu pietre o maşină de poliţie în urma unui scandal . Oamenii legii interveniseră întrucât localnicul care era băut provocase scandal în localitate.

Un bărbat din satul constănţean Ţibrinul i-a sesizat ieri după-amiază pe poliţiştii postului Mircea Vodă că a fost victima unei agresiuni. Oamenii legii s-au deplasat la locul indicat unde i-au găsit pe Rodinel Fănică Bireu, de 34 de ani, aflat într-o vădită stare de ebrietate, precum şi pe Vasile Asofiei, de 33 de ani.

Acesta din urmă a povestit echipajului că, în urma unui schimb de replici cu Bireu, a fost luat la bătaie de către acesta. În timp ce oamenii legii discutau cu martorii prezenţi, cel acuzat a luat două pietre de pe jos şi a aruncat cu ele în maşina de poliţie. Bolovanii au spart geamul portierei şi au strâmbat una din aripile autoturismului.

 “Bărbatul nu s-a mulţumit doar cu atât şi a spart cu piciorul şi geamul unei unităţi alimentare”, a declarat subinspectorul Radu Croitoru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Bărbatul a fost imobilizat şi încătuşat şi apoi transportat la postul de poliţie. Rodinel Fănică Bireu este acum cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi distrugere.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite