CONCEDIU DE VEDETĂ: Tania Budi alege marea, Radu Mazăre destinaţiile exotice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină vară, vedetele Constanţei sunt ocupate până peste cap dar nu îşi uită destinațiile preferate. Fie că susțin concerte sau se antrenează, vedetele nu uită să se relaxeze, chiar și pentru câteva zile, oriunde s-ar afla.

Artistul Mihai Trăistariu este un fan înfocat al muntelui. E atât de pasionat de înălțimi, încât ne-a spus că va escalada Ceahlăul, în luna august, cu un grup de prieteni. „ Plănuisem să merg și la Paris în această vară, dar am abandonat ideea. Prefer să-mi onorez evenimentele programate în țară“, spune Trăistariu.

Click pe imagini pentru a vedea ce program de vacanţă au vedetele Constanţei!

Unul dintre acestea este concursul de muzică pe care îl organizează în Râșnov, la începutul lunii august. Artistul ne-a mărturisit că îmbină utilul cu plăcutul, transformând orice deplsare pentru susținerea unui concert într-o vacanță: „Sunt într-o continuă vacanță: când merg la concerte merg și în vacanță“. Interpretul are ambiții și mai mari: „Aș vrea să merg în Cehia, Egipt, Dubai, să văd și eu hotelul de șapte stele. Și vreau să ajung și pe Lună, și pe alte planete“.

Tania Budi, în vacanță la Jezoo

Pe principiul „vacanța la locul de muncă“ merge și frumoasa actriță Tania Budi, care își petrece vara în Jezoo Mamaia, clubul pe care îl deține cu fratele ei, Ionuț Budi. „Practic, e un soi de vacanță pentru mine, îmbin utilul cu plăcutul, având grijă de acest business. Jezoo e vacanța mea“, a spus Tania Budi.

Click pe imagini pentru a afla ce face Tania Budi la mare!

Antrenamente de vară

Handbalista naţionalei, Ionela Stanca, este concentrată, de asemenea, asupra muncii. De două săptămâni a început pregătirea sportivă, iar duminică va pleca la munte, la Moeciu, pentru a continua antrenamentele, până în septembrie, când încep meciurile. Sportiva a avut timp să se relaxeze la începutu verii: „Am fost în Franța, la soțul meu, Răzvan, care joacă acolo. Cu ocazia aceea am trecut și pe la un doctor, pentru o problemă la genunchi. Apoi am fost în Turcia, la Marmaris pentru o săptămână“, povesteşte ea.

Un alt sportiv extrem de popular, tenismenul Horia Tecău, a avut câteva zile libere, pe care le-a petrecut la Constanța, iar acum se află la București, unde a început să se antreneze . „Nu am planuri de concediu, acum mă ocup de antrenamente“, a spus sportivul.

Mazăre, cu gândul la Venezuela

Radu Mazăre şi-a plănuit vacanţa încă de acum câteva luni. Vara şi-o va petrece lângă Năvodari, unde îi place să practice sporturi pe apă. Destinaţia aleasă pentru vacanţa propriu-zisă este la mii de kilometri depărtare.
Click pe imagini pentru a vedea poze din vacanţele primarului Radu Mazăre!

„O să merg iar în Venezuela, într-un arhipelag, Los Roques, cu 350 de insule de nisip, senzaţional de frumos. Eu am mai fost în Venezuela trei săptămâni. Sunt cei mai tâmpiţi pe care i-am cunoscut vreodată. Beau, conduc, nu au nicio treabă. Femeile dansează salsa și  cântă. Nu au nicio treabă cu nimic. Cu un dolar cumperi 32 de litri de benzină. În Venezuela, ăia îşi făceau plinul cu doi dolari şi erau supăraţi că s-a scumpit benzina. Acolo, dacă stai, nu faci nimic şi eşti şomer, ai 100 de dolari. Apa, curentul nu costă nimic. Impozitul, dacă câştigi sub 7.000 de dolari pe an, era zero“, spune primarul Constanţei.

Alexandra Stan concertează în Europa

Alexandra Stan nu îşi ia vacanţă în această vară, preferând să se bucure de norietatea abia căpătată, care a propulsat-o pe locuri fruntaşe în topurile europene ale muzicii. „Sunt într-un turneu de promovare al noului single în Europa. În vara aceasta voi concerta în Germania, Franţa, Rusia, Italia şi Suedia“, a spus Alexandra Stan. 



image
image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite