UPDATE/Constanţa: Un mort şi trei răniţi în urma unui accident de pe DN 39

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul s-a desfăşurat cu dificultate, sâmbătă seară, pe drumul dintre Mangalia şi Constanţa, timp de o oră şi jumătate, din cauza unui accident în care au fost implicate patru maşini.

Update ora 11.30

Accidentul s-a produs pe DN39.

Poliţiştii de la Rutieră spun că şoferul autoturismului marca Chevrolet, Adrian Sărăşteanu conducea pe banda a doua de mers maşina, când, în zona km 9+200, din cauza neatenţiei a pierdut controlul direcţiei, intrând în coliziune cu un Volkswagen Touareg care venea din sens opus. Sărăşteanu l-a scos pe banda de mers şi pe conducătorul unei Dacii Logan cu numărul de înmatriculare B 67 MVO.

Conducătorul auto al  Volkswagen-ului, Gheorghe Spiridon a fost proiectat la rândul său într-un Hyundai, cu numărul de înmatriculare 235 APL 67, condus pe banda unu de mers de Faik Zerger. Ultimul autoturism s-a răsturnat şi el pe partea carosabilă.

Patru pasageri implicaţi în accident au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dar nu au rămas internaţi, ei suferind răni uşoare. Este vorba despre Doru Faragon (57 de ani) , Niculina Faragon (57 de ani), Miruna Spiridon (18 ani) şi Gheorghe Spiridon.

Şoferul Chevrolet-ului, Adrian Sărăşteanu n-a mai avut însă nicio şansă, el decedând în uma impactului.
În urma accidentului petrecut în jurul orelor 20.00 la intrarea în Agigea, un om a murit şi alţi trei au fost răniţi, iar coada de maşini formată pe ambele sensuri de mers se întindea pe circa 10 kilometri.

Patru maşini au fost implicate, iar vina îi aparţine unui şofer care s-a plictisit să stea pe banda lui de mers, informează Realitatea TV.

"Un autoturism a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar. Cele două maşini au ricoşat în alte două autoturisme care circulau pe fiecare sens de mers, pe banda unu", a declarat purtătorul de cuvânt Poliţia Rutieră Constanţa, Marius Ghiţă.

Maşina de la care a plecat accidentul s-a făcut praf, iar un alt autoturism a ajuns în râpă, fiind necesară intervenţia echipajelor de la ISU şi SMURD pentru descarcerarea victimelor.

"Am intervenit pentru scoaterea unei persoane de sex masculin dintr-un autoturism Chevrolet, din păcate decedat, iar dintr-un Touareg două persoane aflate în stare gravă au fost transportate de echipajele SMURD la spital. O maşină a sărit de pe carosabil în râpă, pe partea dreaptă, iar într-o Dacie MCV şoferul avea răni superficiale", a declarat, pentru Realitatea TV, Plt. major Bogdan Covalciuc, de la ISU Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite