Un microbuz cu 22 de deţinuţi s-a răsturnat în apropierea localităţii constănţene Mircea-Vodă UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 8.30. Microbuzul de transport al Penitenciarului Poarta Albă s-a răsturnat în apropierea localităţii Mircea-Vodă. În autovehicul se aflau 22 de deţinuţi în regim semideschis, care erau duşi la muncă.

Update: La volanul microbuzului se afla Dumitru Cilificu (58 de ani) căruia poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Poliţiştii au stabilit că vina pentru producerea accidentului îi aparţine. Anchetatorii au spus că şoferul nu a păstrat distanţa faţă de vehiculul din faţă, conducea cu viteză şi, pentru a evita coliziunea, a frânat brusc, a derapat şi s-a răsturnat. Trei dintre deţinuţi, Beget R. (52 de ani), Ionel A. (32 de ani) şi Murat S. (58 de ani) au fost răniţi uşor. Niciunul dintre ei nu a rămas internat.

Din primele informaţii, trei persoane au fost rănite uşor. „Unul dintre deţinuţi acuza dureri la spate şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar ceilalţi doi, care, de asemenea, acuzau dureri, au fost duşi la Spitalul Municipal Medgidia. Ceilalţi vor fi consultaţi la Spitalul Penitenciar Poarta Albă“, a declarat Gabriel Botezan, purtatărul de cuvânt al penitenciarului. 

Accidentul s-a produs din cauză că şoferul a încercat să evite o coliziune cu alte autovehicule ce fuseseră implicate într-o tamponare. Carosabilul era umed, aşa că microbuzul a derapat şi s-a răsturnat. Cei 22 de deţinuţi erau transportaţi la un punct de lucru pe tronsonul de autostradă Medgidia - Cernavodă, la o firmă ce executa lucrări arheologice.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite