Constanţa: A ascuns banii din seif în lenjeria intimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: A ascuns banii din seif în lenjeria intimă
Constanţa: A ascuns banii din seif în lenjeria intimă

O femeie din Craiova s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă, în staţiunea Eforie Nord, la scurt timp după ce a furat toţi banii din seiful unui magazin.

Poliţiştii din localitatea Eforie Nord au fost sesizaţi, duminică seară, de administratorul unei societăţi că în magazinul său a pătruns un grup de persoane, iar una dintre acestea a sustras o sumă de bani din seif.

Echipa trimisă la faşa locului a constatat că autoarea furtului este Persida Dragomir, de 25 de ani, din Craiova. Din cercetările efectuate a reieşit că tânăra a pătruns în incinta magazinului sub pretextul efectuării unor cumpărături, a profitat de neatenţia personalului şi a pătruns în încăperea în care se afla seiful de valori din interiorul căruia a a sustras suma de 4.500 lei. Banii i-a ascuns în lenjeria intimă.

Persida Dragomir a fost prinsă în flagrant delict chiar de soţia administratorului societăţii. Suma de bani a fost recuperată integral şi predată părţii vătămate. Tânăra s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite