Iuliana Pușchilă - fata pentru care s-au bătut Loredana, Smiley și Horia Brenciu la „Vocea României“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iuliana Puşchilă a impresionat juriul
Iuliana Puşchilă a impresionat juriul

Cele trei vedete au fost încântate de vocea puternică a adolescentei de doar 16 ani din Mangalia. Loredana, Smiley și Horia Brenciu i-au oferit fetei un loc în echipa lor, declarându-se fani ai talentului ei.

Iuliana Pușchilă a concurat în ediția de marți, 4 octombrie, a show-ului Vocea României difuzat la Pro TV. Cea care s-a întors prima să vadă cine cântă atât de frumos a fost Loredana. Când a auzit și câți ani are Iuliana, vedeta a fost și mai sensibilizată. „Mă regăsesc în tine“, i-a spus ea talentatei adolescente din Mangalia, care este cea mai tânără interpretă din concurs.

Iuliana Pușchilă l-a ales însă ca antrenor pe Horia Brenciu, așa cum își exprimase dorința înainte de a intra pe scenă. Expansivul artist este cel care a adunat de altfel și cei mai mulți concurenți în echipa sa – 6 (față de 5, cât au Moga și Smiley și față de 4, cât are Loredana).

La finalul celor 5 ediții de audiții „pe nevăzute“, fiecare antrenor va avea o echipă de 12 concurenți care vor intra în etapa Confruntărilor. Câștigătorului i se promite o carieră muzicală fulminantă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite