Constanta: A încercat să se sinucidă pentru că nu îşi primea banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: A încercat să se sinucidă pentru că nu îşi primea banii
Constanta: A încercat să se sinucidă pentru că nu îşi primea banii

Un bărbat s-a urcat aseară pe o clădire aflată în construcţie şi a ameninţat că se sinucide deoarece nu îşi primise banii pentru zilele lucrate. Poliţiştii Secţiei 3 au încercat să vorbească cu tânărul supărat, pentru a nu recurge la acest gest necugetat şi în cele din urmă l-au convins să renunţe la protest.

Cristian Popa (38 de ani) lucrează de nouă zile la firma Flux Construct, dar fără acte în regulă. Acestuia i s-a promis un salariu de 1.400 de lei, dar sâmbătă nu a primit decât suma de 25 de lei. Pentru că luni trebuia să mai primească încă 400 de lei, bani care nu i s-au dat, acesta a hotărât să ameninţe că se aruncă de pe imobilul aflat în construcţie.

 În aceeaşi situaţie sunt şi colegii lui, care nu şi-au primit banii, dar care nu pot să acţioneze în nici un fel deoarece lucrează la negru.

„Am fost la ITM, iar cel pe care îl credeam patron, Gabriel Rozemberg, le-a spus inspectorilor că administratorul firmei Flux Construct este plecat în Grecia şi că el se ocupă de societate când acesta este plecat. Totodată, pentru că nu avem contract de muncă cei de la ITM ne-au spus că nu pot face nimic să ne luăm banii şi că tot ce pot face este să amendeze firma“, a declarat Marian Taşcă, în vîrstă de 55 de ani, din Constanţa, un coleg al lui Cristian.

Poliţiştii Secţiei 3 au încercat să vorbească cu tânărul supărat, pentru a nu recurge la acest gest necugetat. „Am negociat problema şi i s-a explicat că nu este gest binevenit şi că nu trebuie să îşi pună capăt zilelor. A coborît singur de pe bloc şi a plecat cu colegii noştri la secţiei“, a menţionat comisarul Dănuţ Badea, adjunct şef Secţia 3 Poliţie Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite