Constanţa: Şi-a „curăţat“ patronul de aur, bani şi electronice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghiţă Romaşcu, de 35 de ani, din Vaslui, a fost prins de oamenii legii în flagrant, în zona Băneasa din Bucureşti, în timp ce încerca să vândă bunurile furate de la patronul din Agigea unei terţe persoane.

Romaşcu lucra ca muncitor zilier la un localnic din Lazu, iar bunurile stăpânului i-au pus la încercae puterea de stăpânire. În noaptea de 10 spre 11 octombrie el a cedat ispitei şi a sustras din casa angajatorului, Ionel N., 20 de grame de aur, o cameră video, o casă de marcat, 1.000 de euro, 3.600 de lei şi mai multe articole de îmbrăcăminte şi s-a făcut nevăzut.

Păgubitul a alertat Poliţia. Hoţul a fost reperat în Capitală, după ce a contactat o terţă persoană pentru a-i vinde bunurile furate. A fost organizat un flagrant, iar Romaşcu a ajuns pe mâna poliţiştilor constănţeni. Astăzi, el a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În momentul în care a fost prins, Romaşcu avea asupra sa o parte dintre bunurile sustrase (casa de marcat, camera video şi unele articole de îmbrăcăminte).

Bărbatul nu este la prima abatere de la lege. „El are antecedente de tâlhărie şi viol. A fost eliberat din închisoare în anul 2008 cu un rest de pedeapsă de 900 de zile“, a declarat Radu Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite