Constanta: Un tânăr a fost reţinut pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Un tânăr a fost reţinut pentru trafic de droguri
Constanta: Un tânăr a fost reţinut pentru trafic de droguri

La locuinţa tulceanului în vârstă de 21 de ani au fost găsite 75 de grame de haşiş şi două ţigarete, dar şi un cântar electronic. El este suspectat că vindea drogurile prietenilor şi studenţilor cu sume cuprinse între 30 şi 50 de lei.

Suspectul a fost prins la începutul săptămânii în urma unei acţiuni organizate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii din Tulcea.

La locuinţa lui Ciprian Caravasile (21 de ani) s-au găsit aproximativ 75 grame haşiş, două ţigarete preparate cu haşiş, un cântar electronic ce prezenta urme de haşiş şi foiţe pentru confecţionat ţigări.

Tânărul a fost filat timp de trei luni şi este bănuit că introducea droguri în ţară din care confecţiona ţigarete pe care le comercializa în municipiul Tulcea.

El le dădea tinerilor din anturajul său sau în locurile de distracţie ale studenţilor pentru sume cuprinse între 30 şi 50 de lei pentru o ţigaretă.

Ciprian Caravasile a fost reţinut pentru introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc pentru a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite