CONSTANŢA:Weekend de distracţie pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concerte, petreceri pe plajă, expoziţie de maşini de epocă, spectacole de circ – acestea sunt câteva dintre evenimentele la care pot participa turiştii aflaţi la mare în acest sfârşit de săptămână.Vremea va fi schimbătoare astăzi şi este posibil să plouă, însă duminică turiştii vor avea parte de o zi perfectă pentru plajă.

Cluburile de pe litoral au pregătit concerte şi petreceri, aşa că turiştii nu vor avea timp să se plictisească. Capitala distracţiei va fi staţiunea Mamaia.

În clubul Bamboo, trupa Voltaj va susţine un concert în această noapte. Noul album - V8 - este promovat şi pe litoral. Tot la noapte, în programul DJ-ului din Bamboo va fi inclus şi un moment dedicat lui Michael Jackson.

Programul va continua cu o prezentare de modă semnată Cătălin Botezatu şi intitulată „Garden of Flowers“. Biletul costă 30 de lei, dar fetele au intrarea liberă.

Şi în clubul Crush din Mamaia va avea loc o petrecere specială. Organizatorii au anunţat că DJ-ul oficial al lui Justin Timberlake - Freestyle Steve - va întreţine atmosfera în clubul din staţiunea Mamaia.

Tot diseară, în clubul La Mania va avea loc un party la care vor participa DJ-ii Boris Werner, Prâslea şi El Cezere. Intrarea costă 20 de lei între orele 23.00 şi 1.00 şi 30 de lei după ora 1.00.

În clubul Fusion va concerta trupa Alb şi Negru, iar la Kudos Beach vor avea loc mai multe petreceri în acest weekend. Diseară, atmosfera va fi întreţinută de DJ Praslea, Kozo şi TBF. Mâine, la platane se vor afla El Cezere, Escu şi Alexandra.

Astăzi, la ora 12.00, la Lollipop Beach Club, situat pe plaja Hanul Piraţilor, din Năvodari, începe o petrecere cu muzică house, care se preconizează că va dura 32 de ore.

Maşini de epocă şi spectacole de circ

Tot în acest weekend la Mamaia are loc Exotic Car Show. Diseară, turiştii vor putea admira maşini de epocă la piaţeta Cazinoului, unde vor fi expuse bijuteriile pe patru roţi. Cele mai interesante vor fi premiate.

Lângă Pavilionul Expoziţional de la intrarea în staţiunea Mamaia, vizavi de Hotel Malibu, staţionează în această vară circul italian Medrano. Acolo sunt programate spectacole în fiecare zi, la ora 21.00, iar biletul costă între 30 şi 60 de lei.

La City Park Mall, situat în Parcul Tăbăcăriei din Constanţa, urcă pe scenă de la ora 21.00 trupele Sistem şi Simplu. Accesul este liber.

Şi în Vama Veche sunt programate concerte în acest weekend. La Club Control, diseară va concerta formaţia de rock Luna Amară, iar pe terasa Hand va avea loc un concert susţinut de formaţia Byron.

Turiştii sunt cei care se bucură cel mai mult de numărul mare de evenimente organizate pe litoral, mai ales în weekend. „De când a început sezonul, petrecerile se ţin lanţ. În sfârşit ai ce să faci la mare!“, a spus Dan Alexa, turist din Bucureşti.

Apa mării, bună de bălăceală

Ultimele teste efectuate de Direcţia de Sănătate Publică Constanţa arată că apa mării este bună şi excelentă pentru îmbăiere, aşa că turiştii nu au de ce să-şi facă griji. Rezultatele analizelor efectuate au arătat că apa Mării Negre nu conţine substanţe care ar putea cauza îmbolnăvirea. Apa mării are 24 de grade.

image

De când a început sezonul, petrecerile se ţin lanţ. În sfârşit ai ce să faci la mare!

image


Dan Alexa
turist Bucureşti

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite