Trofeul Litoral a fost adjudecat de sportivii infirmi constănțeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediţie a Trofeului Litoral a fost câştigată de sportivii constănţeni de la Asociaţia Judeţeană Constanţa a Sportului pentru Persoanele cu Handicap (AJCSPH). Ei au fost urmaţi în clasament de sportivii din Lugoj şi de cei din Cluj.

Competiţia s-a desfăşurat în zilele de 23 şi 24 septembrie şi a cuprins întreceri sportive la disciplinele: baschet în fotoliu rulant (Cupa Mariana Mihoc), tenis de masă şi atletism, suliţă şi greutate, atât pentru sportivi în fotolii rulante cât şi pentru deplasabili.

La eveniment au participat opt cluburi sportive pentru persoane cu handicap din România: Asociaţia Club OK Bucureşti, AJCSPH Constanţa, APH Sporting Club Galaţi, Club Sportiv Maraton `93 Lugoj, Asociaţia Persoanelor cu Disabilităţi „Învingătorii“ Galaţi, A.C.S. Siraly S.E., C.C.S.H. Lamont Cluj Napoca, Clubul Sportiv Temerarii Arad.

Asociaţia din Constanţa a cucerit trofeul,  cu 172 de puncte. Lugojul a strâns 170 de puncte, iar Clujul – 168 de puncte. „Ne bucurăm că, deşi suntem la început, am reuşit să ancorăm la mal de mare Trofeul Litoral“, a declarat preşedintele Ion Gembăşanu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite