Profesorul Iulianei Puşchilă, finalistă la Vocea României: „Trebuie să fie ea însăşi, pentru că va lua exact ceea ce trebuie! Este un artist complex“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iuliana Puşchilă, pe scena de la „Vocea României“
Iuliana Puşchilă, pe scena de la „Vocea României“

Povestea celor mai bune voci din România se scrie la Şcoala Populară de Arte din Constanţa, la clasa profesorului Teodor Rădulescu. I-au fost eleve atât Andreea Olariu, care a cucerit Italia cu vocea ei, cât şi Iuliana Puşchilă, care este la un pas să devină „Vocea României”.

Profesorul Teodor Rădulescu are o experienţă de 25 de ani în domeniu, fiind în prezent cel care se ocupă de pepiniera de vedete de la malul mării. „La Şcoala de Arte este acum un focar de cultură. Avem voci deosebite, cu care ne mândrim!“, spune profesorul Rădulescu.

Iuliana Puşchilă a început să lucreze cu profesorul Teodor Rădulescu acum patru ani. „Iuliana are un timbru catifelat pe acut, fără stridenţă. Orice melodie îi dai i se potriveşte ca o manuşă“, spune profesorul.

Profesorul Teodor Rădulescu

Iuliana Puşchilă a ajuns în finala show-lui „Vocea României“, de la Pro TV, în echipa lui Horia Brenciu. Profesorul ei spune că tânara de numai 16 ani poate interpreta excepţional cele mai dificile melodii.  A şi demonstrate-o, de altfel, la „Vocea României“.

„Am fost puţin supărat pe Horia pentru că îi dădea piese pentru o fetiţă de 16 ani. I-am spus şi Iulianei să-şi impună punctul de vedere faţă de Horia, pentru că nu o cunoaşte. La început îi dădea piese prea uşoare. Iulia a terminat Şcoala de Arte – canto – muzică uşoară. Ea este acum la clasa de instructori muzică uşoară, în anul I. Mi-am propus ca din semestrul al II-lea să-i dau copii pe mână, sub asistenţa mea. Este şi la chitară. Şi pe noi, profesorii de aici, ne-a uimit. Devine un artist complex“, spune Teodor Rădulescu.



Profesorul este convins de reuşita elevei sale în finala concursului „Vocea României”. „Să fie ea însăşi, pentru că va lua exact ceea ce trebuie! Si Mihai Trăistariu a recunoscut că Iuliana este una dintre cele mai bune voci ale României. Oamenii o plac şi datorită prezenţei ei deosebite! Iar în spatele vocii ei se ascunde o cultură muzicală. Sunt puţini aşa! Tocmai de aceea valorează extrem de mult!“, a conchis profesorul Rădulescu.

Finala show-lui „Vocea României“ are loc luni seara, la Pro TV, iar telespectatorii o pot vota pe Iuliana Puşchilă.

Profesorul Teodor Rădulescu
Iuliana Puşchilă

Citeşte şi:

Iuliana Puşchilă le cântă zilnic coreenilor de la Daewoo Mangalia GALERIE FOTO

Constanţa, campioană la Talente! Iuliana Puşchilă, Iulian Vasile, T&L şi Alin Văduva sunt la un pas de glorie! GALERIE FOTO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite