Băieţelul dispărut din Traianu, găsit într-o grotă de pe malul Canalului. Fusese răpit de fostul concubin al surorii sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băieţel de 2 ani şi 7 luni dispărut din satul Traianu a fost găsit după 10 ore de căutări. Mihăiţă Alexa fusese luat de fostul concubin al surorii sale şi ascuns într-o râpă, legat de mâini şi de picioare, pentru şantajarea fetei.

Familia Alexa locuieşte într-un bordei de la marginea satului Traianu, comuna Săcele din judeţul Constanţa. În dimineaţa de luni, Mihăiţă a dispărut de acasă, iar mama lui - care avea grijă de alt copil de-al său sugar - l-a căutat singură, după un timp, când a observat că băieţelul lipseşte. Un vecin i-a venit în ajutor şi a sunat Poliţia, care a început căutările.

Copilul avea să fie găsit după 10 ore, într-o grotă de pe malul Canalului Dunăre – Marea Neagră, lângă Ovidiu. Fusese ascuns acolo de fostul concubin al surorii sale cele mari, o fată de 20 ani, pe care tânărul a vrut s-o şantajeze ca să se întoarcă la el.

Băieţelul fusese legat cu sfoară de mâini şi de picioare şi abandonat în grotă, fără apă sau hrană, dar a fost găsit în viaţă. El a fost dus la Spitalul de Urgenţă Constanţa pentru a fi îngrijit, deoarece era foarte slăbit. 

Răpitorul Petre Ghergheşan (30 ani) din Ovidiu a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi va fi prezentat la instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru lipsire de libertate şi tentativă de omor calificat.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite