Zeci de localităţi, fără curent electric. Enel nu a remediat încă avariile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avariile la reţeaua de electricitate nu au fost remediate în totalitate de echipele Enel Dobrogea. În judeţ, 39 de localităţi nu au curent electric nici la această oră.

Printre localităţile afectate se numără Vadu, Sinoe, Mihai Viteazu, Dulgheru, Târguşor, Vulturul, Călugareni, Nistoreşti, Irvinezu Mare şi Irvinezu Mic. La Cumpăna, problemele nu au fost remediate în totalitate, aşa că localitatea era realimentată cu energie în proporţie de 80%. „S-au efectuat manevrele de repunere sub tensiune pe parcursul întregii zilei trecute şi, la lăsarea serii, Enel Distribuţie Dobrogea a montat două grupuri electrogene care să preia alimentarea cu electricitate a locuitorilor până la remedierea avariei. 4 posturi de transformare au mai rămas fără tensiune“, spune reprezentanţii Enel.

Angajaţii companiei susţin că problemele nu au fost remediate în totalitate până la această oră pentru că, în urma viscolului şi a chiciurei depuse, componente din instalaţii au fost deteriorate, smulse, sparte, iar stâlpi de medie şi joasă tensiune au fost doborâţi, iar din cauza drumurilor înzăpezite, accesul echipelor de intervenţii pe teren a fost şi este mult îngreunat şi în anumite zone chiar imposibil.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite