O casnică de 38 de ani a impresionat juriul X Factor până la lacrimi GALERIE FOTO şi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Georgeta Băloiu, o casnică de 38 de ani din Mangalia, a interpretat emoţionant melodia „De-ar fi să vii“ a regretatei Mihaela Runceanu. Tot la selecţia de la Constanţa, o altă femeie de 38 de ani a şocat juriul de la X Factor. Gabriela Ştolea, patroana unui butic alimentar, a cântat surprinzător de bine superhit-ul lui Armin Van Buuren şi Sharon Den Adel, „In and Out of Love“.

Difuzată aseară în premieră şi astăzi în reluare, ediţia de la Constanţa a concursului muzical X Factor, organizat de Antena 1, a arătat ce talente ascunse are oraşul de la malul mării. Cel mai tare a impresionat Georgeta Băloiu (38 de ani) din Mangalia, care a cântat într-o manieră tulburătoare piesa Mihaelei Runceanu, „De-ar fi să vii".

„Georgeta, unde ai fost 25 de ani?", a întrebat-o juriul format din Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sână, referindu-se la perioada în care casnica a stat departe de scenă. Juraţii au mărturisit că vocea şi interpretarea modestei gospodine, care a evoluat odată la Cântarea României, i-au emoţionat până la lacrimi. Ea s-a calificat pentru tabăra de pregătire pentru etapa naţională a competiţei.

Click pe poze pentru galerie foto!

image
image
image

Tot la selecţia de la Constanţa, o altă femeie de 38 de ani a şocat juriul de la X Factor. Gabriela Ştolea, patroana unui butic alimentar, a cântat surprinzător de bine superhit-ul internaţional al lui Armin Van Buuren şi Sharon Den Adel, „In and Out of Love". „Gabriela, nu au tinere de 18 ani prospeţimea ta!", au gratulat-o juraţii pe concurenta de 38 de ani, mama a două fete.

O impresie foarte bună au lăsat rockerii Emil Vrânceanu (19 ani) şi Cristina Dobrescu (22 de ani, studentă la Jurnalism), „diva" Cristian Parmac (30 de ani), cvintetul Just Us, trupa T&L (format din Larisa, ex-concurenta de la Megastar, şi un student medicinist de culoare din Nigeria). Despre aceştia din urmă, juriul a spus că s-ar putea să fie „ceea ce trebuie" pentru a câştiga concursul X Factor.

Dar cea mai puternică impresia a lăsat însă Alin Văduva, un tânăr dezinvolt de 25 de ani, despre care cei trei componenţi din juriu au declarat la unison că nu este un simplu concurent la X Factor, ci deja un artist de o talie internaţională. El a entuziasmat asistenţa cu piesa lui Aloe Blacc, „I need a dollar", pe care a interpretat-o excelent.

Sursa: Youtube

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite