Constanţa: Se deschide prima şcoală de tango argentinian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Se deschide prima şcoală de tango argentinian
Constanţa: Se deschide prima şcoală de tango argentinian

Prima şcoală de tango argentinian din Constanţa se deschide miercuri, 4 noiembrie, la Tomis Dance Studio, situat pe strada Ştefan cel Mare, nr. 46, în zona Tomis Mall.

Şcoala Tango Magico organizează cursuri de tango argentinian pentru începători în fiecare seară de miercuri, de la ora 17.30, şi vineri, de la ora 19.00. Lecţia de tango de vineri este urmată de practică: trei ore de dans în care pasionaţii sunt invitaţi să exerseze cele învăţate şi să pună în practică propriile idei în ce priveşte tangoul.

„Şcoala îşi propune dezvoltarea unei comunităţi de tango argentinian în Constanţa şi susţine totodată toate manifestările artistice de acest tip sau înrudite cu acest fenomen argentinian la nivel naţional si internaţional“, a declarat reprezentanta şcolii Tango Magico, Ramona Budui.

Tango Mágico urmăreşte promovarea şi extinderea comunităţii româneşti de tango argentinian, prin organizarea de petreceri cu muzică de tango, ateliere, festivaluri şi alte evenimente similare, menite să aducă un nou suflu în viaţa artistică şi culturală a Constanţei şi să ofere oportunitatea unei noi forme de manifestare artistică sau socială fiecărui constănţean.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite